Почаївський Центр надання соціальних послуг провів святковий захід «Щасливі батькі – щасливі діти»

У неділю, 13 червня 2021 р. Центр надання соціальних послуг Почаївської міської ради в рамках надання послуг «Соціальна профілактика» та «Соціальна адаптація» провів святковий захід «Щасливі батьки – щасливі діти».

Програма заходу складалася з урочистого концерту, в якому взяли участь місцеві артисти, танцювальні та вокальні колективи, розважального шоу з аніматорами та конкурсів для дітей.

Центр надання соціальних послуг Почаївської міської ради висловлює щиру подяку  Андрію Васильовичу Бібі – за фінансову підтримку даного проекту. А також директору Почаївського будинку культури – Петру Петровичу Собчуку та директору Почаївського будинку дитячої творчості – Людмилі Володимирівні Лещук, протоієрею Георгію Прокопчуку та керівництву Тернопільської єпархії УПЦ, приватним підприємцям Василю Петровичу Бедринському та Володимиру Глібовичу Шатківському за сприяння в організації та проведенні  дійства. І, звичайно, усім  глядачам за те, що завітали на свято.

Про це повідомляє на своїй сторінці у Facebook Центр надання соціальних послуг Почаївської міської ради.

1 комментарий:

  1. Яка радість надихає дивлячись на ці фото дітей, батьків, самодіяльних виконавців цього святкового соціального заходу Почаївської міської ради за участю та підтримкою духовенства Тернопільської єпархії і знову ж Андрія Біби та інших благодіяльників. Це дійсно радісне дійство для свіх учасників заходу, для дітей і батьків і усіх, хто тільки подивися на ці фото.

    А ще більша радість побачити яка різниця між творчістю самодіяльних виконавців Почаївського будинку дитячої творчості, дивлячись тільки на їх вбрання, одяг – український народний, як і традиційний церковний одяг хору із храмів єпархії, якщо їх порівняти з тим, що нам надають спотворники української культури в сучасних засобах масової (на жаль!) інформаціі в непристойному вигляді (майже голі) з воплями, а не співом, з непристойними рухами, а не танцями…

    Це підтвержує те, що тільки в таких міських і сільських закладах культури і творчості за підримки благодіяльників, вірян, які тільки зберігають тисячолітні традиціі не тільки церковні, а і життеві, тільки вони разом зможуть зберігати свою народну творчість і культуру, допомогаючи зберігати любов між людьми, замість сварок, – любові до одних і ненавесті до других, забуваючи, що ми всі люди Божі і у Христі в канонічній православній церкві наше всіх спасіння.
    Господи, захисти, допоможи, примири і не дай невірним руйнувати далі нашу народну культуру, канонічну УПЦ, щоб добро подолало зло, щоб любов Твоя повернула люду нашому любов до Тебе, до миру, до спасіння душ наших вічних!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *