Участь Тернопільської Єпархії в гуманітарній допомозі жителям Херсонської області.

По благословінню Високопреосвященнійшого Сергія, митрополита Тернопільського і Кременецького, вірні чада Тернопільської єпархії Української Православної Церкви приєдналися до збору гуманітарної допомоги для постраждалих внаслідок трагедії на Каховській ГЕС херсонців.

Спільними зусиллями Тернопільської єпархії та благодійної організації «Благодійний Фонд святих мучениць Віри, Надії, Любові та матері їхньої Софії» було зібрано і доставлено до Управління Херсонської Єпархії продукти харчування, питна вода, засоби гігієни, антисептики, одяг та речі першої необхідності, аптечки та інше.

Висловлюємо вдячність всім, хто приймав участь в цій благій справі – допомозі ближнім, які перебувають в складних умовах війни.

Призиваємо на всіх жертводавців Боже благословіння – нехай Господь воздасть сторицею всім.

1 комментарий:

  1. З Божію помічу збирання та передання гуманітарної допомоги людям в постраждалих від військових дій містах та самим військовиим ВСУ Тернопільська єпархія здійснює не одноразово, чим віруючі свідчать своє бажання і здійснють свою участь в досягнені перемоги в цій несправедливій війні на півдні України.
    Але чому одночасно вірні у Христі Тернопільської єпархії та вся канонічна УПЦ потерпають від несправедливості місцевих і державніх органів влади, які підтримують тих, хто творить постійно гоніння, переслідування, тортури віруючих УПЦ, відбирають та підпалюють їх храми, зводять наклепи та неправди на віруючих і священників?
    Виходить, що на добро вірних у Христі, вони всі відповідають злом?
    Але ж Господь любить тільки тих хто правдивий і справедливий та творить ДОБРО, МИР з ЛЮБОВІЮ до КОЖНОЇ ЛЮДИНИ!
    Так, кого буде Господь Бог захищати?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *