День Ангела митрополита Тернопільського і Кременецького Сергія.

18 липня в день, коли Свята Православна Церква згадує знайдення мощей прп. Сергія Радонежського, свій день Тезоімеництва святкує митрополит Тернопільский і Кременецький Сергій.
В цьому році святкування розпочалось напередодні, 17липня, в кафедральному соборі св.мцц. Віри, Надії, Любові та Софії з Святкої Всенощної, молитовну радість якої розділити приїхав митрополит Кам’янець-Подільський і Городоцький Феодор. Під час Всенощної дорогого Владику вітали духовенство кафедрального собору свв.мцц. Віри, Надії, Любові та Софії, а також діти Воскресної школи та прихожани храму.

В день свята Божественну Літургію очолив митрополит Кам’янець-Подільський і Городоцький Феодор, митрополит Тернопільський і Кременецький Сергій, митрополит Почаївський Володимир, а також намісник Загаєцького чоловічого монастиря – архімандрит Герман, духовенство єпархії та гості в священному сані. Після Літургії іменинника привітали владики-митрополити, священники і гості. Митрополит Сергій подякував всім за вітання і благословив всіх Божим благословінням.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *