Тернопільська єпархія УПЦ отримала благодійну допомогу від українських доброчинців для боротьби з коронавірусом

У нелегкий для світу та Церкви час, у період пандемії коронавірусу, взаємодопомога, підтримка та єдність – це основні засоби, що спрямовані на подолання епідемій та інших життєвих негараздів. Тому, чимала кількість людей все більше і більше відкликається на допомогу для громадян, які цього потребують.

Зокрема, 15 квітня 2020 року Міжнародний благодійний фонд Вадима Новинського на честь Покрови Пресвятої Богородиці передав 15 тисяч медичних масок для Тернопільської єпархії УПЦ.

Дані якісні медичні маски із захисним шаром всередині будуть безкоштовно роздавати вірянам на приходах Тернопільської єпархії УПЦ задля того, аби в максимально безпечних умовах громадяни могли взяти участь у Пасхальному Богослужінні, згідно з вимогами закону про карантинні заходи під час відвідування храмів.

Предстоятель УПЦ Блаженніший митрополит Онуфрій висловив щиру подяку народному депутату за те, що останній підтримує народ та Церкву у такий нелегкий час.

Варто згадати і про відомого українського мецената Андрія Бібу, який неодноразово допомагав парафіям УПЦ. Так, благодійник пожертвував матеріал на пошиття захисних медичних масок та  значну партію антисептиків, аби зупинити поширення вірусу. Також Андрій Біба разом із Тернопільською єпархією УПЦ фінансово підтримує благодійний проект доставки медичних працівників із віддалених сіл на роботу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *