У день Вознесіння Господнього в місті Кременець вітали студентів ювілейного випуску духовної школи

17 травня 2018 року, у день Вознесіння Господнього, у Свято-Миколаївському соборі міста Кременця була відслужена Божественна Літургія. Богослужіння очолювали два архіпастирі – митрополит Тернопільський та Кременецький Сергій та єпископ Шумський Серафим.

Після закінчення Богослужіння був звершений подячний молебень та  проповідь. Обидва владики звернулися з архіпастирським словом до вихованців Кременецького духовного училища. Митрополит Сергій наголосив на тому, що на шляху до Спасіння ми маємо зберігати не лише тілесну чистоту, а й чистоту духовну.

У цей святковий день духовенство вітало цьогорічних випускників регентської школи. Підтримати випускників прибули батьки вихованців із різних областей України: Закарпатської, Рівненської, Волинської, Черкаської, Вінницької та ін.

Випускникам вручили подарунки та дипломи. Після цього був організований концерт за участі студентів, котрі виконували церковні піснеспіви.

Зауважимо, що це 25-й, ювілейний випуск Кременецького духовного училища. За цей час заклад випустив близько 900 студентів, а це приблизно 36 випускників щороку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *