Чергова зустріч православної молоді на Кременеччині

По благословінню митрополита Тернопільського і Кременецького Сергія 18 квітня 2019 року у стінах Кременецького регентського училища на території Свято-Миколаївського собору відбулася друга зустріч православної молоді Кременеччини.

Під час бесіди було обговорено велику кількість питань та проблем, які хвилюють молодь. Викладачі Кременецького духовного училища- о. Георгій Прокопчук та о. Олександр Атаманчук , а також викладач Почаївської духовної семінарії- о. Андрій Варниця, дали ґрунтовні відповіді на запитання молоді. Священники володіють чималими знаннями і своїм духовним досвідом, а тому з радістю дають відповіді на важливі та актуальні питання, що лунають із вуст присутніх. Духовенство також розвіює певні стереотипи, що панують у сучасному світі та допомагають позбутися від різноманітних заблуджень, які часто-густо виникають у молодої людини.

Що ж таке молодіжка? Насправді, план зустрічей досить простий. Після спільної молитви і благословіння трапези священнослужитилем, відбувається обговорення різних питань, які можна ставити безпосередньо, або ж анонімно, у письмовій формі. Бесіди носять жвавий, неформальний характер, а почуття гумору лише вітається.

Традиційно, такі зустрічі відбуваються щочетверга о 20:00 у Кременецькому духовному училищі (приміщення трапезної) на території Свято-Миколаївського собору. Тому запрошуємо усіх бажаючих на тепле спілкування.

Увага! 25 квітня православна зустріч молоді не відбудеться у звя’зку із Страсним тижнем Великого посту.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *