Дитячий хор «Струмок», що при ПДС, звершив паломницьку поїздку у місто Луцьк. (фото)

19 лютого, в Неділю про страшний суд, за благословіння преосвященнійшого Серафима, ректора Почаївської Духовної семінарії, дитячий хор «Струмок», що при ПДС, звершив паломницьку поїздку у місто Луцьк.

Хор молився на Божественній літургії у храмі на честь всіх Святих землі Волинськoі, також брав участь у архієрейській службі, яку очолював преосвященнійший Нафанаїл, єпископ Волинський і Луцький. Доречно зауважити, що дитячий семінарський хор у Почаєві був створений 11 років назад з його благословіння, тому хористи були дуже раді такій особливій зустрічі з Владикою.

Пізніше діти відвідали Свято-Покровський кафедральний собор м. Луцька, храм свв. Мефодія і Кирила у Волинській Духовній семінарії та древній храм св. Іоана Богослова, який знаходиться на території Замку Любарта, що у старому місті.

Юних паломників гостинно зустріла Волинська Духовна семінарія, де їх прийняв отець ректор, прот. Рустік.  Він привітав дітей із відвіданням луцьких святинь та побажав Божого благословення. Хористи відповіли многоліттям та щирою подякою.

Почаївський хор «Струмок» під керівництвом Олени Аніпко за роки своєї діяльності підготував плеяду активних молодих вірян, які трудяться на благо і процвітання рідної Православної церкви.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *