У місті Кременець діти зі школи-інтернату вшанували святителя Миколая.(фото)

nikolay_mirlikiyskiy-13День Святителя Миколая, архієпископа Мір Лікійських, закінчився у місті Кременець чудовим виступом школярів Кременецької загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів. Дітки, з благословення Високопреосвященнішого Сергія, митрополита Тернопільського та Кременецького, навчаються Закону Божому. При школі це навчання ведеться з допомогою семінаристів Почаївської Духовної Семінарії та студенок Кременецького Духовного Училища. Учні підготували до вшанування Святителя Миколая чудовий виступ в віршовано-пісенній формі.

 

Адміністрація школи, зокрема, директор Мишко В.І., заступники Оболончик Т.Д., Вербицька М.М. та вихователька Тимощук Н.Л., чудово організувала цей культурний захід. zagruzhenoЗі словами привітання до всіх присутніх на початку звернувся керівник школи-інтернату, а також представник Кременецького міського голови та настоятель храму Святого Іоанна Предтечі села Великі Млинівці протоієрей Георгій Прокопчук.

 

В кінці виступу всі дітки одержали подарунки, якими щиро поділилися представники Церкви, представник ректора Почаївської духовної семинарії єпископа Серафима, представники інтернет-спільноти «Типовий Кременець» та володар Кубка світу з армрестлінгу Андрій Пушкар.w8ulyd9caeo

 

 

 

Святковий захід пройшов піднесено і радісно.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *