У Луганській області звершили молитву про всіх загиблих у результаті вибуху в Сватовому

У Луганській області звершили молитву про всіх загиблих у результаті вибуху в Сватовому

30 жовтня, у день пам’яті блаженної Параскеви Старобільської, архієпископ Сєверодонецький і Старобільський Никодим очолив Божественну літургію в Христо-Різдвяному кафедральному соборі м. Сєвєродонецька.

Його Високопреосвященству співслужило духовенство єпархії, за богослужінням молилися настоятелька Свято-Скорбященського жіночого монастиря м. Старобільськ ігуменя Катерина (Беспалова) з сестрами.

Під час Літургії підносилася особлива молитва про мир у нашій державі, про загиблих у міжусобній брані, а також про тих, хто загинув під час трагічних подій у м. Сватове Луганської області.

385017624

29 жовтня в м. Сватове загорілися склади з боєприпасами. В ГУ ДСНС України в Луганській області повідомляють, що площа зберігання боєприпасів займала близько 9000 кв. м, на яких військові розмістили 3,5 тисячі тон артилерійських снарядів. Підтвердилася інформація про двох загиблих, кілька жителів міста отримали поранення. З найближчих до епіцентру пожежі будинків, лікувальних закладів була проведена евакуація населення, проводиться загальна евакуація жителів з м. Сватове.

За матеріалами Сєверодонецької єпархії

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *