Вперше на Кременеччині відбулася зустріч православних мирян (35+) із духовенством

23 травня 2019 року вперше на території Свято-Миколаївського собору в приміщенні церковного будинку була організована православна платформа для спілкування мирян віком від 35 років із духовенством Тернопільської єпархії. На що спрямовані такі зустрічі? Насамперед для колективних обговорень актуальних питань, духовне зростання, волонтерство та багато іншого. Кожен отримує можливість у невимушеній атмосфері, за чашечкою теплого чаю або горнятком кави поспілкуватися із священиками та отримати відповіді на хвилюючі питання. Православні отці церкви під час бесіди допомагають вирішити певні проблеми, з якими часто стикаються віч-на-віч люди.

Цього дня православні віряни віком від 35 років і вище отримали можливість у теплій та дружній бесіді обговорити ряд питань, що їх турбують. Зустріч очолювали настоятель Свято-Миколаївського собору – протоієрей Василій Вознюк, протоієрей Георгій Прокопчук – настоятель храму Святого Іоанна Предтечі с.Вел.Млинівці, викладач Кременецького регентського училища, а також протоієрей Андрій Вараниця – настоятель Свято-Покровського храму в селі Кушлин, викладач Почаївської духовної семінарії.

Традиційно, такі зустрічі будуть відбуватися два рази в місяць через четвер о 18:00 на території Свято-Миколаївського собору в приміщенні церковного будинку. Слідкуйте за оголошеннями!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *