Клірик Тернопільської єпархії Української Православної Церкви ієрей Олег Шліхта забороненний в священослужінні через ухилення в розкол.

Указом Високопреосвященного Сергія, митрополита Тернопільського і Кременецького, від 1 березня 2019 року, на підставі 39-го правила святих Апостолів, за відпадіння у розкол разом з паствою ієрей Олег Іванович Шліхта, настоятель храму Іверської ікони Божої Матері села Круголець Шумського благочиння Тернопільської єпархії Української Православної Церкви, забороненний в священослужінні.

1 комментарий:

  1. Потрібно ще позбавляти сану священника, якщо не повертается з покаянням такий клірик, невірний Богу – Його Святій Соборній Апостольській Церкві.
    Сам відійшов до об”еднавшихся розкольників -“ПЦУ”, яких не визнала ще ні одна помісна церква, і прихожан задумав клірик Олег позбавити благодаті Божої і спасіння душ їх вічних в Царстві Божому.
    Такі клірики бояться не Бога, а місцевих тимчвсових влад та вуличних “укро-патріотів”, які можуть тільки загрозами та насильством заганяти боягузів-кліриків до розкольницької “ПЦУ”.
    Як можуть йти на службу до таких кліриків віруючі, вірні Христу, прихожани? Їх же Бог уже не чує, бо вони пішли від Нього, з Його єдиної в Україні канонічної УПЦ, визнаної всім Вселенським Православієм.
    Люди добрі, за ким йдете з такими кліриками?? Відповідь по вірі олна – в погибель душ!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *