Переможець «Голосу країни» протоієрей Олександр Клименко виступив у Тернополі (фото, відео)

28 січня 2018 року, по благословенню Митрополита Тернопільського і Кременецького Сергія, в актовому залі Тернопільського національного економічного університету тривав благодійний концерт за участю церковних хорів, народної артистки України Надії Кулик, кобзаря Василя Жданкіна, та переможця конкурсу «Голос країни» 2017 року протоієрея Олександра Клименка.

Щирий спів та висока майстерність виконавців, і особливо православного священика Олександра, вразили серця телеглядачів та продовжують збирати повні зали його прихильників. Від кінця минулого року батюшка відвідує єпархії УПЦ та дарує радість місцевим поціновувачам естрадної творчості, класичного народного спадку та церковної музики.

Концерт для жителів Тернопільщини був благодійним. Зібрані кошти призначені для допомоги дитячому будинку-інтернату в смт Мельниця-Подільська Борщівського району.

Почути голос отця Олександра мали змогу не лише жителі обласного центру, цього дня до Тернополя організували транспорт з православної Кременеччини.

По благословенню Митрополита Сергія, на цей концерт безоплатно змогли прибути ветерани АТО із своїми сім’ями, а також діти-сироти Кременецької школи-інтернат.

Довідково:

Протоієрей Олександр Клименко закінчив КДАіС, у священний сан був висвячений в 2007 році Митрополитом Володимиром (Сабоданом).

Співав з юнацьких років, неодноразово брав участь у збірних естрадних концертах.

Батюшка служить у Софронієвському храмі міста Березань та у Свято-Троїцькому храмі села Недра Баришівського району Київської області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *