Діти тернопілля побували на православному фестивалі «Божі діти»

6 червня 2017 у Києві відбувся Другий щорічний благодійний православний фестиваль «Божі діти», у котрому взяли участь до двох тисяч дітлахів з особливими потребами з усіх православних єпархій України. Від Тернопільської єпархії УПЦ до столиці приїхали тринадцять дітей.

Серед них були діти-сироти з сіл Тернопільщини та учні Кременецької загальноосвітньої школи-інтернату, у супроводі завідувачки навчальною частиною Тетяни Оболончик та священика з села Великі Млинівці протоієрея Георгія Прокопчука.

Дійство тривало у Міжнародному центрі культури та мистецтв Федерації профспілок України. Разом з дітьми тут побували благодійники, які можуть надати посильну допомогу особливим підопічним.

Присутні вислухали привітання від Предстоятеля УПЦ Блаженнішого Митрополита Онуфрія. Він звернувся до тих, хто зібрався у столиці нашої країни, щоб допомогти знедоленим, сиротам, дітям з інвалідністю. Предстоятель нагородив благодійників орденами УПЦ Почаївської ікони Божої Матері. А до концертної програми долучились різноманітні творчі колективи, спортсмени-паралімпійці, українські артисти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *