Заключний вечір колядок у Кременецькому монастирі.

 

25 грудня, в день пам’яті святої мучениці Татіани у Кременецькому Богоявленському жіночому монастирі відбувся вечір колядок. На початку митрополит Тернопільський і Кременецький Сергій та митрополит Почаївський Володимир у співслужінні духовенства монастиря та гостей у священному сані звершили святкове вечірнє богослужіння. Після його завершення Керуючий Тернопільською єпархію звернувся до всіх присутніх з повчальним словом у якому розкрив сутність любов втілившогося для нас і нашого спасіння Христа і нашого християнського відношення до цієї великої події.

Цього дня до древньої чернечої обителі, аби прославити народженого Богонемовля Христа в колядках, зібралась велика кількісті церковних хорів, як з міських так із сільських парафії єпархії. Та окрасою святкового вечора стали колядки у виконанні черниць обителі та вихованців Почаївської духовної семінарії.

На завершення всі присутні отримали від митрополита Сергія святкові подарунки. Варто зазначити, хоч цей день був буденний та головний храм обителі був вщент наповнений від наймолодшого до найстаршого покоління.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *