Подія минулого року, – Всеукраїнський Хресний Хід на тернопіллі. Частина 3. (Фото, відео)

wp_20160711_292На границі тернопільської єпархії Всеукраїнський Хресний хід зустрів митрополит Рівненський та Острожський Варфоломій з чудотворними іконами рівненщини, сонмом священнослужителів, монашествующими і вірянами. Після молебна і теплих слів архипастиря, хрестоходці продовжили свій молитвенний подвиг, на який чекало ще чимало випробувань, в древню столицю нашої країни – м.Київ, для того щоб на свято Святого рівноапостольного кн.Володимира всім миром помолитися за мир і спасіння на нашій землі.

Хочеться зауважити, що кожен вніс свій посильний внесок в цю важливу справу. Хтось пройшов якусь частину загальної відстані ,а багато людей змогли пройти всю відстань від Почаєва до Києва. Хтось допоміг нагодувати вірян, а хтось прийняв наніч. А були і ті ,які  не маючи змоги іти самі, щиро молились, щоб Господь укріпив богомольців, і допоміг безперешкодно досягнути столиці.

Хресна Хода по тернопіллю показала що незважаючи на закриття храмів і утиски, змучена паства православна жива, дієва, і вершує своє Хрестоносіння смиренно прямуючи до Царства Небесного.

Віримо, що Господь прийме спільні труди та молитви всіх віруючих та на нашій землі водвориться довгоочікуваний мир.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *