Вступні іспити в Кременецьке Духовне Училище.(Фото)

IMG_20160826_10200325-26 серпня 2016 року, в Кременецькому Духовному Училищі, яке являється філіалом Почаївської Духовної Семинарії, і готує майбутніх регентів-псаломщиків, та викладачів школи Закону Божого, завершилися вступні іспити.

В приймальній комісії були: Митрополит Тернопільський і Кременецький Сергій, ректор Семинарії Єпископ Шумський Серафим, інспектор Училища протоієрей Володимир Петручок, та викладачі богословських і музичних предметів Духовного Училища.IMG_20160826_125152

Поступаючі, яких виявилося 60 хлопців та дівчат з різних регіонів нашої країни, здавали іспити на знання Біблейської історії, Катехизису, молитов, музичних здібностей, та читання церковно-слов’янською мовою. Також письмовий іспит – диктант на духовну тему, і відповідали на питання комісії про свої церковні послушання, мотиви вибору життєвого шляху, читали Псалтир. За відгуками викладачів, абітурієнти успішно пройшли співбесіду і здали екзаменаційну програму. У підсумку на 1-й курс очного відділення було зараховано 45 чоловік, з яких одна дівчина була прийнята на 2-й курс, а також 5 студентів на заочне відділення.

Відзначимо, що в цьому році в КДУ надійшли як молоді люди, які щойно закінчили школу, так і ті, які отримали вищу світську освіту, та музичні школи.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *